mandag den 29. august 2011

Indretning til de små

Nu har jeg ikke selv børn endnu, men jeg gør mig da ofte tanker om, hvordan et potentielt børneværelse skulle indrettes. Og selvom jeg mest er til lyse, hvide vægge, så er der nu noget smukt over disse billeder. Måske det blot er stylingen - hvem ved.









torsdag den 25. august 2011

Forelsket? Øh ja!

Lige siden jeg fik det første gang i studentergave, har jeg været forelsket i mit Rikke Jakobsen stel. Det er simpelthen noget af det fineste, og jeg nyder at kigge på det og bruge det hver dag! Nu er tiden kommet, hvor vi synes, at Cahetu er klar til at præsentere et stel og i dag kom kassen med varer :-) OG det sødeste kort fra Christine fra Rikke Jakobsen og en fin pakke servietter :-) Nu gælder det så bare om at få det ind på siden i en fart, så en masse andre danske hjem kan få glæde af det!








Velkommen indenfor

Der er mange måder at indrette sin entre på. Og mange måder at hilse sine gæster velkommen. Her lidt simpel inspiration til din velkomst.



tirsdag den 23. august 2011

Tirsdags-smukt

Hver morgen over en god kop te sidder jeg ofte og tæsker alle mine yndlingsblogs igennem - heriblandt danske Bungalow5. Tine havde i går skrevet om clipboards som moodboards og viste et virkelig smukt billede, der kun kan få vor andres kontor til at ligne en rodebutik. Og det ledte mig hen til bloggen Trendenser, hvor jeg faldt over nedenstående smukke billeder. Er blevet ret så smålun på den smukke reol med den hvide keramik. Gad godt vide, hvor man anskaffer sig sådan en. OG...så går jeg i disse dage og er ret så træt af mit soveværelse, som er lidt halvfærdigt og ikke så hyggeligt. Og derfor blev jeg glad og inspireret da jeg så billede nummer to - simpelt, enkelt, smukt. God tirsdag til jer derude.



Foto: Kristiina Kurronen og styling Susanna Vento



mandag den 22. august 2011

Formland - the adventure

Så blev det mandag og vores weekend på messen i Herning er veloverstået. Vi elsker simpelthen messer og  nyder at se hvad alle vores faste leverandører har fundet på. OG så er det jo mindst ligeså spændende om vi kan få øje på nogle nye potentielle leverandører. 

Her følger lidt forskellige billeder fra weekendens strabadser og det kommende boliginteriør.

Vi var ikke mere end lige ankommet før vi blev
nødt til at sætte os og nyde en kop kaffe!
Første stop efter kaffe-pausen var Louise Roe. Vi er SÅ begejstrede over hendes nye kollektion, og tror der bliver rift om de fine sager. Af nye skud på stammen er den populære bog-pude i en ny sort/hvid udgave, det smukkeste sengetøj med florlette fjer, rå pude/gulvpude med print af stålwire og så de fine viskestykker, som vi har skrevet om før.

Bog-puden

Det smukke sengetøj og viskestykker


Gulvpude og alm pude 

Vi var specielt på udkig efter noget nyt til vores Børneliv og faldt over Linedyr som laver de skønneste dansk-producerede striksager. Vi er specielt vilde med fødselsdagsranken og den fine navne-ranke, hvor man selv sammensætter bogstaverne. Det glæder vi os meget til at få hjem.



Ingen Formland uden et stop hos By Nord, som havde et overvældende stort udbud af nye varer. Specielt glade er vi dog for de nye badeforhæng med print af fyrreskov og havudsigt (ligesom puderne), det nye fyrreskov viskestykke, det smukke julepynt og det nye sengetøj. Her kommer der både sengetøj med får og som noget helt nyt ensfarvet sengetøj i de skønneste grå farver.

Det smukke badeforhæng i fyrreskov

Puden til sengetøjet med får. På dynen er der en stor fåreflok

Søde Gry fra By Nord

Bag Hanne kan I se de to nye sæt sengetøj i grå.
Kvaliteten er helt i top og vi forudser, at det bliver
et julehit af dimensioner.

Og så er denne messe jo også tidspunktet, hvor vi køber julepynt. Vi har valgt nogle få gode, enkle og ikke mindst tidløse ting, som man (næsten) ikke kan hverken slide op eller blive træt af! Her er et udpluk.

Det smukke juletræ fra Raumgestalt, som du
kan tage frem igen og igen.

Søde huse fra Kähler med plads til et stearinlys.

Stella vinduesophæng og fyrfadsstage

Vores bestseller 'En pose med lys' - nu i juleudgave

Og ja, så spottede vi også nogle nye brands, som vi kraftigt overvejer. Her er et lille bitte udpluk.

Vi er lidt småforelskede i dette stel fra danske Gry Fager. 

Specielt smørkassen er ikke til at stå for.

Det svenske mærke Himla laver de skønneste tekstiler. Og specielt deres hørduge og servietter er vi lidt lune på.

Nu glæder vi os til at få en masse varer bestilt og så bliver det bare SÅ spændende når vi i begyndelsen af september drager til Paris for at få endnu mere inspiration.






fredag den 19. august 2011

Happy weekend

Rigtig god weekend til alle jer derude. Vi er specielt glade i dag. I går fik vi fejret min brors 18 års fødselsdag - og vejret holdt til vores havefest - og i dag pakker vi taskerne og forbereder os til en hel dags powershopping på Formland messen i Herning i morgen. Vi glæder os til at dele alle nyhederne med jer. Og i denne anledning hvad er så mere passende end Therese Sennerholts nye 'Happy' postkort! (Og ja, vi er ret vilde med Therese Sennerholt :-)


onsdag den 17. august 2011

Ømme fødder, glade kunder - og kage!

Efter to dage med lagersalg til kl. 21 er vi rimelig trætte og udmattede - men også glade. For sikke mange dejlige mennesker vi har mødt. Og så fik vi ikke mindst ryddet ud i vores lager, så der er plads til nye lækre varer. I dag tager vi den derfor lidt med ro og bruger tid på hygge-opgaver, te og magasiner. Og så glæder vi os til at pakke den smukkeste bryllupsgave ind og sende til modtageren (krydser fingre for, at de får godt vejr på lørdag).

Og efter at have set disse billeder hos Therese Sennerholt, så tror jeg, at en af os skal op efter kage!



De fine postkort kan købes her



torsdag den 11. august 2011

Lidt luksus skal være for alle...

Og derfor var vi ikke et sekund i tvivl om, at Aymaras lækre strikvarer ville være noget for os. I går var vi inviteret ind til møde i Aymaras hyggelige showroom på Gammel Mønt i København. Inde i en lille baggård finder man det hyggelige glashus, hvor der gemmer sig skønne, skønne sager. Hvis jeg havde råd ville jeg hver dag klæde mig fra top til tå i deres lækre striksager - lige fra cardigans til kjoler, huer, handsker, halstørklæder og den fantastiske morgenkåbe som jeg er fuldstændig fortabt i. Og i mit hjem skulle hver en stol, sofa, seng og enhver hyggekrog have en plaid i det blødeste, reneste og luksuriøse bolivianske Cashllama (lamaens svar på cashmere). Og så hjælper det jo en hel del på den sociale samvittighed, at Aymara er et fair trade projekt med fokus på uddannelse, social ansvarlighed og miljørigtig produktion.






Alle de smukke farver, vi kan vælge imellem.

Morgenkåben som blir mit største ønske til jul


onsdag den 10. august 2011

Husbåd i KBH

Jeg har altid været fascineret af tanken om en husbåd. Tænk sig...hvis man pludselig blev møg-træt af det hele, så kan man bare sejle ud i det blå. Ved ik om det rent praktisk er sådan lige til - men tanken er da befriende. Det er ligesom ikke 'fast' ejendom i klassisk forstand :-)

Denne fine husbåd er stylet af Rue Verte Plus' team af dygtige stylister. Nyd billederne. Det gjorde vi.